Forums » Actualité de Gamazing

Nike Air Force 1 '07 Wit/Bright Citron

  • 3 messages
  9 décembre 2019 02:44:29 CET  De Nike Schoenen Heren heeft een omgekeerd bovenwerk met overlappende Swooshes. Het voormalige paar toont de smaragdgroene tint op het logo en het hiellipje, terwijl pastelblauw de rechterschoen domineert. Om de look af te maken, koos het label voor een buitenzool van tandvlees die contrast toevoegt aan de frisse witte basis van de sneaker.


  De Nike Schoenen 2019 valt ook in een vibrerend "Wit / Geel-Zwart" thema, naast "Wit / Zwart" en "Wit / Rood" iteraties. Deze premium weergave van de AF1 bestaat uit leer, met wit dat het grootste deel van de stijl bedekt. Het hoogtepunt is gericht op de gele nylon hak en tweekleurige Swooshes gekleurd in zwart / wit. NBA-logo als finishing touch voor een ronde van het eenvoudige maar gedurfde ontwerp.


  Nadat hij net voor deze maand de stekker uit zijn Nike Schoenen Rood model had getrokken, herwerkt Nike zijn nationalistische touch op de Air Force 1 '07 LV8. Gebruikmakend van de patriottische kleuren rood, wit en blauw, komt de iteratie aan in een helder wit lederen bovenwerk in contrast met een marine tussenzool en gouden AF-1 dubrae. De vlag van de vlag van de Verenigde Staten, maar het silhouet is nietjespaneel swoosh in marine en gestempeld Nike Air hielembleem in rood blijven.


  Beide Nike Air Force 1 '07 Wit/Bright Citron opties zijn voornamelijk eentonig met contrast of toegepaste overlays. De witte sneaker heeft echter een vleugje goud aan de achterkant en bovenkant van de schoen, die in de nieuwe release kan worden aangepast.


  https://www.waardefoot.com/

Inviter_ln_max_title

Inviter_ln_max_descr