Forums » Concours

De eerste release van Pandora's limited-edition

  • 4 messages
  17 avril 2020 08:00:55 CEST
  Jaren geleden had je im or her misschien van gedroomd pandora sieraden online verkoop om op kerstdag een Tiffany-armband of een designerhorloge lo openen, maar nu will be er maar één karma of charme dat vrouwen willen ontvangen - en het bewijs stond gisteren in een rij van tientallen mannen en vrouwen buiten Pandora's Exeter-winkel.

  Pandora, beroemd om zijn bedelarmbanden en stapelringen, heeft sinds pandora reflexions bedels elk jaar de omzet verdubbeld, met beroemdheden als Millie Mackintosh en Abbey Clancy die vaak het karma of charme dragen. De alomtegenwoordige bedelarmband blijft het best verkochte item, maar de ringen - inclusief stapel- hierdoor geboortesteenontwerpen - staan ook hoog op de verlanglijstjes van mensen.

  De eerste release van Pandora's limited-edition charmes voor verzamelaars pandora zilveren ketting sale is at recordtijd uitverkocht, waarbij een online winkel van het bedrijf bijna onmiddellijk uitverkocht was. De charme truck het debuutjubileum was zelfs binnen drie uur volledig uitverkocht. Eerder dit jaar kondigde Pandora aan dat het een beperkt aantal van 12 van zijn meest geliefde charmes uit designarchieven opnieuw zou betrachten en opnieuw zou lanceren ter ere van een 20e verjaardag van een iconische Pandora Moments-bedelarmband.

  Op 20 januari werd een Pandora 2020 Limited Release pandora rose armband Strawberry Charm uitgebracht inside geselecteerde markten en winkels over de hele wereld. Gebaseerd op het allereerste ontwerp dat het karma of charme twee decennia geleden lanceerde, ging de sterling zilveren aardbeienbedel in de uitverkoop met een speciaal 20-jarig kenmerk om de gelegenheid te vieren.

Inviter_ln_max_title

Inviter_ln_max_descr